banner

2013. szeptember 16., hétfő

Önkielégítés, maszturbálás

A maszturbáció, az önkielégítés jót tesz a testnek és a léleknek is egyaránt. Az emberek ez által sokkal kényelmesebben érezhetik magukat a bőrükben. Nem beszélve arról a nagy hasznáról, hogy így 100%-ig biztosak lehetünk abban, hogy nem kapunk el semmilyen szexuális úton terjedő betegséget, és nem is leszünk terhesek. Maszturbálást végezheted kézzel, vagy segédeszközzel. Ha szexshopban veszel segédeszközt, jobb ha személyesen vásárolsz szexüzletben, hogy a valós méretet, tapintást érzékeld. Ha szégyenlős vagy, vagy nincs a közelben szexshop, akkor rendelj szex webáruházból interneten.
A maszturbáció azonban másra is jó. Segít felfedezni, megismerni saját testedet. Megtudhatod, milyen érzések izgatnak fel, és azt is, hogy hogyan érhetsz el orgazmust. Ugyanakkor sokkal kényelmesebben érezheted magadat szex közben azáltal, hogy tudod, hogy neked mik a vágyaid, és így sokkal jobban tudsz figyelni a partneredre is. Segít jól érezni magad, erősíti a szexuális életedet és önbizalmadat, segít felfedezni saját tested rejtett reakcióit, növeli az orgazmus elérésének esélyét, fejleszti a kapcsolatotokat szexuális téren, segít az alvásban, javítja az énképet, az önbecsülést, csökkenti a szexuális nyomást, megvéd a betegségektől és csökkenti a stresszt. Ugyanakkor, mint sok tanulmány is bizonyította, kronikus betegségek esetén javul az alapállapot, azaz az „egészségi ráta”.


Az orgazmuskészség mindenkinél létezik testi és lelki szinten. És spirituális szinten is, de erről most nem írok, ez egy másik blogbejegyzés témája lesz. Normális esetben testi szinten mindenkinek van orgazmusa, ha jó a biokémia, a fizikai állapot, a vérkeringés, ha megfelelő a tápanyagbevitel, ha nem stresszelem, nem gátolom, nem korlátozom magam, tehát ha a pszichéd és a tested rendben van. Ha testileg vagy gondban, lehet javítani a helyzetet intimtornával. De ilyenkor a torna szinte csak apropó, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz.

Mentális orgazmus: a lányok számára nem ismeretlen ez az önkielégítési forma, sőt nagyon sok lány képes elélvezni pusztán fantáziálással, és combjaik összeszorításával is. Ez érvényes a hetero- és biszexuális, illetve a leszbikus nőkre is. Az izgalom fantáziálással egyre magasabb szintre emelhető/növehető, és az érintés csak kis rásegítő jellegű ilyenkor. Ha rendszeres a testi mellett a mentális orgazmusod, rövid időn belül határozottan megerősödik a szexualitásod! Ez arra vezet, hogy sokkal tudatosabban tudod majd irányítani magadat szex közben is. Azok a lányok kissé egyszerűbb a helyzet akkor, ha a szeméremajkak közül picit kilóg a csikló. A zárt lábak combjainak összeszorításával oldalirányú préselő mozgással nyomkodni lehet ilyenkor a csiklót, és ez a módszer kis gyakorlással bárhol sikerre vihető, megfelelő gyakorlás után akár a teendők végzése közben is el tudsz élvezni. Ha azt hiszitek, hogy ez ritka, akkor tévedtek, mert nagyon sok nő, aki már begyakorolta ezt a módszert rendszeresen alkalmazza is. Felmérések alapján a szexuál-pszihológiailag egészséges és tartós párkapcsolatban élő nők 56%-a, míg a szinglik 73%-a tanulja meg és él ezzel a módszerrel.

Mivel a legjobb erogén zónád az agyad a fantáziálás sokat nyom a latban. Éppen ezért képzelj el sokféle erotikus, izgató dolgot. Külön élmény lesz, ha elképzeled, barátod/barátnőd érintését, lehelletét magadon, ilyenkor, érezni fogod, ahogy belül nő a feszülő érzés. Mindenképpen vedd figyelembe, hogy ezt tanulni kell, és nem keveset. Soha ne add fel, elsőre senkinek sem fog sikerülni. Meglehet, hogy neked akár 20-30 alkalom is kell majd, mire összejön, tehát kitartás, és próbálkozz többször, és ne feledd a lehetőségek tárháza széles, illetve nagyon megéri megtanulni! Minél jobban el tudsz lazulni és minél erősebb fantáziaképed, a tested annál hamarabb reagál az agyadban végbemenő dolgokra, a combjaid, és hüvelyed akaratlagos szorítása összhangba kerül lelki állapotoddal, és a folyamat, az út az elélvezéshez rgyre rövidebb lesz. A lényeg, hogy játssz a fantáziáddal. Képzelj el bármit ami izgat! Ha hármas szexről ábrándozol akkor azt, ha vad szexről, akkor azt, ha leszbikus társról, akkor azt. Nincsen tabu, mindent szabad ami izgat! Bármit! Belülről fogod érezni a hatását, és egyre jobb, kellemesebb lesz. A hüvelyed több nedvet fog termelni, mert lassan felépülő, és tartós az izgalom. Ha bekövetkezik az orgazmus, akkor hagyj magadnak elegendő időt teljes odaadással, élvezd, és hagyd megtörténni, ne akard befolyásolni. Ilyenkor erős, de lüktető lesz, mély, és nem éles gyönyör. Ha szeretnéd folytatni, akkor bátran tedd meg. A következő orgazmust lényegesen hamarabb el fogod érni. Addig folytasd amíg tudod, vagy akarod.


Az első sikertelen kísérletet te se kudarcként éld meg, mert ez tanulási folyamatot igényel, és mint ilyen buktatókkal jár. Ha elég kitartó vagy, akkor neked is sikerülni fog, ne aggódj. Csak gyakorolj. Két dologra kell még ügyelned. A tartós, és folyamatos izgalom miatt a nedveid a popsid alatt lefolyhatnak. Ha tudod, hogy bő a nedvesedésed, akkor mindenképpen egy törölközőt a popsid alá téve kísérletezz. A másik, hogy ha nem sikerül csak fantáziálással és izom összeszorítással elélvezned, MINDENKÉPPEN fejezd be máshogyan. Kézzel, vibrátorral, vagy bárhogy, ahogy jólesik, akár többször is. Az így elért orgazmus kompenzálja kudarcodat, és nem veszi el a kedved a következő próbálkozástól.